Här hittar du mina behandlingar för ansiktet.

loader-icon

Behandlingen som ger dig ett snabbt och synligt resultat. En riktig fukt- och näringsbomb som ger din hud en fantastisk lyster. Behandlingen innefattar rengöring med varma handdukar, peeling, ansiktsvatten, serum, fuktgivande mask med lätt massage,  ögoncreme och avslutande creme.

 • 30 min 475:-

Boka din behandling här

Säg hejdå till vinterglåmig hud!
Väck liv i din hud med en intensiv återfuktning och få solkysst ton efter bara fyra timmar.
Behandlingen är full av vitaminer, ger en pro-beauty effekt och revitaliserar trött hud.
Upplev en hälsosam, mjukare, och strålande hud med en gyllene ton – en helt ny nivå av hudvård!
Dubbelrengöring med varma handdukar, peelingmask, ansiktsvatten, fuktserum, massage av Golden Elexir Self Tan Drops, fuktcreme med lyster, ögoncreme och läppbalsam.

 • 30 min, 495:-

Boka din behandling här

En riktigt skön upplevelse som samtidigt gör skillnad för huden. Behandlingen börjar med rengöring av ansiktet och följs därefter av massagen som är skulpterande, dränerande, renande, lystergivande, mjukgörande och löser upp spänningar i ansiktet.

 • 30 min 450:-

Boka din behandling här

M Picaut Swedish skincare är en exklusiv hudvårdsserie och dessutom Sveriges mest internationellt prisbelönta hudvårdsserie. Alla produkterna är helt fria från mineraloljor, parabener, silikater, sulfater, onödigt artificiella utfyllnader och färgämnen. Rengöring, peeling, serum, ansikts/dekolletagemassage, algmask och avslutande creme.

 • 60 min, 950:-

Boka din behandling här

M Picaut Swedish skincare är en exklusiv hudvårdsserie och dessutom Sveriges mest internationellt prisbelönta hudvårdsserie. Alla produkterna är helt fria från mineraloljor, parabener, silikater, sulfater, onödigt artificiella utfyllnader och färgämnen. Rengöring, peeling, ånga, portömning, serum, ansikts/dekolletagemassage, algmask och avslutande creme.

 • 90 min 1050:-

Boka din behandling här

Att djuprengöra huden är viktigt för att upprätthålla en frisk och strålande hud. Genom att regelbundet gå på djuprengörande behandling avlägsnas orenheter, överflödig talg, smuts och döda hudceller som samlas på hudens yta. Detta rengör porerna och främjar en jämnare hudstruktur, vilket minskar risken för tilltäppta porer, akne och ojämnheter. I behandlingen ingår rengöring, enzympeeling, portömning, djuprengörande ansiktsmask och avslutande creme.

 • 50 min 790:-

Boka din behandling här

En djuprengörande behandling som ger effektiva behandlingsresultat. Rengöring, enzym-peeling, ånga, portömning, AHA-syra, serum, massage, mask och avslutande creme.

 • 75 min 940:-

Boka din behandling här

En djuprengörande behandling med längre massage än i Nimue Classic. Rengöring, enzym-peeling, ånga, portömning, AHA-syra, serum, ansikts/dekolletagemassage, mask och avslutande creme.

 • 90 min 1050:-

Boka din behandling här

En kraftfull men säker aktiv behandling som underlättar föryngring i huden. Behandlingen förbättrar hudstrukturen, förminskar porstorlek, ökar elasticitet, lyster och vitalitet. I behandlingen ingår rengöring, enzym-peeling, AHA, samt avslutande produkt. Kan göras som en kur på 6 behandlingar.

 • 30 min, 495:- / 6 ggr, 2.375:-

Boka din behandling här

Ny spännande behandling från Nimue! Kemiska peelingar har återigen blivit populära och är inne i en förnyelseprocess med korta och kraftfulla behandlingar. Nimue är stolta över att presentera sin kraftfullaste peeling någonsin, Smart Resurfacer. För att behålla sin filosofi med maximal stimulering med minimal irritation har Nimue utvecklat en produkt som ger de bästa tänkbara professionella behandlings-resultaten utan några sidoeffekter eller någon återhämtningsprocess. En effektiv behandling som inte påverkar vardagen utan bara ger ett fantastiskt resultat. Smart Resurfacer är oljebaserad och vattenfri, utformad för att minimera obehag under behandlingen. Vatten-baserade peelingar innehåller joner som skapar friktion vilket leder till ett kraftigt stickande eller en brännande känsla.

 • 30 min, 1 250:-

Boka din behandling här

Thermal Detox Peel är en rik kolbasad multifunktionell peel som omedelbart levererar fuktighet, ökad utstrålning och föryngrande effekt. Nimue ́s NYA ”flash treatment” är en av de hetaste trenderna idag inom skönhet. Vi vill ha behandlingar som är tidseffektiva, multifunktionella och som ger ett omedelbart behandlingsresultat. Nimue är de FÖRSTA hudvårdsmärket som lanserar en peeling som har en ”löddrande effekt” med en ”termosensorisk” mekanism som djuprengör, exfolierar och syresätter huden för att uppnå följande resultat: Avlägsnar orenheter och överskott av talg, astringerande effekt, minskar fina linjer och rynkor, ger en jämnare hudton, ökar hudens lyster, ökar fuktnivån och syresätter huden.

 • 30 min, 825:-

Boka din behandling här

Världsledande dermatologer och farmakologer har med pHformula utvecklat ett unik skinresurfacing behandlingssystem i kombination med dagliga hudvårdsrutiner. Med dessa produkter och behandlingar kan vi erbjuda alla hudtyper en bättre hudhälsa och bibehålla en välmående hud.

Behandlingarna kan göras i kur 4-6 ggr eller som enstaka, underhållande behandlingar. Hudtillstånd så som Åldrande, Acne, Pigmenteringar samt Känslig hudtyp kan behandlas. Behandlingarna anpassas efter din hud för att uppnå bästa resultat.

 • 30 min, 795:- kurpris 4 behandlingar 2780:- 6 behandlingar 3975:-
 • 60 min, 1195:-
 • 90 min, 1595:-

Boka din tid här